•  

       

       

       

       

       

       

       

        • Úspech v súťaži Junior Internet
          • Úspech v súťaži Junior Internet

            6. 5. 2020

            Súťaž Junior Internet je určená žiakom základných a stredných škôl, ktorí sa aktívne zaujímajú o tvorbu webových stránok, programovanie aplikácií, digitálnu grafiku a dizajn, písanie textov a blogov, tvorbu webov zameraných na vzdelávanie. 

            Tento rok z prihlásených 152 prác sa do finále súťaže prebojovalo 39 projektov, medzi ktorími postúpila aj žiačka odboru grafik digiálnych médií T. Hodásová v kategórií JuniorDESIGN. Do súťaže sa prihlásila so svojimi piatimi prácami vytvorenými počas štúdia v 2. a 3. ročníku.

            Počas dvoch dní 24. a 25. apríla 2020 prezentovalo 48 žiakov základných a stredných škôl z celého Slovenska svoje online projekty v súťažných kategóriách JuniorWEB, JuniorAPP, JuniorBLOG, JuniorTEXT, JuniorLEARN, JuniorDESIGN prostredníctvom videokonferencie, z dôvodu bezpečnosti proti koronavírusu. Po obhájení všetkých projektov nasledovalo 25.4. vyhlásenie výsledkov.

            Naša žiačka T. Hodásová sa umiestnila na peknom 3. mieste v kategórii JuniorDESIGN (výsledky). Tešíme sa na ďalší rok, v ktorom možeš aj ty zabojovať v silnej konkurencii nadaných žiakov.

            Viac informáci o tohtoročnej súťaži Junior Internet, (odkaz) taktiež videokonferenciu z prvého dňa - obhajoby (24.4.), videokonferenciu z druhého dňa - vyhodnotenie, nájdete aj na oficiálnych stránkach.

            T. Hodásová (žiačka)