• Horné menu
  • Obsah
  • Prihlásenie
  • Päta
    • Úvodná stránka
    • Stredná odborná škola
      sv. Jozefa Robotníka Žilina
  • Slovenčina (Slovak)
    + -
    Prihlásenie
    • Úvodná stránka
    • Stredná odborná škola
      sv. Jozefa Robotníka Žilina
    • Hlavná stránka
    • O škole
      • Škola
        • O nás
        • Vedenie školy
        • Zamestnanci školy
        • Voľné pracovné miesta
        • Kontakt
      • Médiá
        • Úspechy a ocenenia
        • Ročenky
        • Napísali o nás
        • Kalendár udalostí
      • Život na škole
        • Archív noviniek
        • Fotoalbum
        • Sociálne siete
        • Naša tvorba
        • Virtuálna prehliadka školou
        • CechCamp
      • Dokumenty
        • Dokumenty školy
        • Na stiahnutie
        • Záverečná správa
        • Projekty školy
        • 2 %
    • Prijímačky
      • Neviete sa rozhodnúť?
        • Ako si vybrať strednú školu?
        • Prečo si vybrať nás?
        • O našej škole
        • Deň otvorených dverí
      • Prijímačky 2022/2023
        • Ponuka odborov
        • Kritéria prijatia
        • Ako si podať prihlášku?
        • Termíny procesu
        • Deň prijímačiek
      • Postup po prijímačkách
        • Výsledky prijímačiek
        • Ďalšie kroky
        • Manuál prváka
        • Finančná výpomoc
    • Štúdium
      • Vyučovanie
        • Teoretické vyučovanie
        • Praktické vyučovanie
        • Prehľad odborov
      • Ponuka odborov
        • Učebné odbory
          • Autoopravár
          • Stolár
          • Murár
        • Študijné odbory
          • Grafik digitálnych médií
        • Nadstavbové odbory
          • Dopravná prevádzka
          • Drevárska výroba
          • Stavebníctvo
      • Praktické informácie
        • Kalendár
        • Rozvrh
        • Suplovanie
        • Známky
        • ELearning
        • Jedálny lístok
    • Výchovný projekt
      • Prehľad
      • ODBORNOSŤ
        • Prehľad odborov
        • Firmy
        • Súťaže
        • Exkurzie a školenia
      • PASTORÁCIA
        • Spoločenstvo
        • Momenty reflexie
        • Sviatostný život
        • Súťaže
      • ŠPORT
        • Futbal
        • Hokejbal
        • Outdoor
        • Iné
      • AKCIE
        • Ročníkové
        • Spoločensko-kultúrne
        • Propagačné
      • DOBROVOĽNÍCTVO
        • Animátorstvo
        • Dobrovoľníctvo na celoslovenských akciách
        • Misie
    • Internát
    • Exallievi
    • Kontakt

Hlavná stránka

  • Hlavná stránka
  • Štúdium
  • Praktické informácie
  • Jedálny lístok
  • 29. - 4. jún

    • Po29. 05.
    • Raňajky
      Sladké pečivo (120/150)
      Džem (32/40)
      Maslo (25/30)
      1, 3, 7, 15
      12
      7
    • Obed
      Polievka brokolicová (220/250)
      1: Kuracie prsia s ananásom (138/164)
      Ryža dusená (170/190)
      2: Halušky s kyslou kapustou * (270/340)
      Bravčové mäso pečené (110/134)
      3: Palacinky s čokoládou (300/360)
      1, 7
      7, 12

      1, 3

      1, 3, 7, 12
    • Večera
      Kurací kebab krájaný (98/114)
      Zemiaky americké, Kečup (135/165)
      10

    • Ut30. 05.
    • Raňajky
      Šunka dusená (25/30)
      Maslo (25/30)
      Chlieb na raňajky (150/150)
      1
      7
      1, 15
    • Obed
      Polievka zeleninová s droždím (220/250)
      1: Važecká pochúťka (273/309)
      Zemiakové placky * (290/350)
      2: Kuracie prsia na ihle (98/114)
      Zemiaky predvarené, opekané (210/250)
      3: Zapekané rezance s tvarohom a orechami (275/335)
      1, 7, 9, 15
      1, 3, 12
      1, 3, 7
      10

      1, 3, 7, 8, 12, 15
    • Večera
      Špagety so syrom a kečupom, Ovocie (300/350)
      1, 3, 7
    • St31. 05.
    • Raňajky
      Zemiakový šalát (230/260)
      Chlieb na raňajky, Zelenina (150/150)
      10, 12
      1, 15
    • Obed
      Polievka gulášová (220/250)
      1: Slovenské halušky (280/340)
      Zeleninová obloha - cibuľa jarná (15/19)
      2: Rybie filé na čínsky spôsob * (127/154)
      Ryža dusená (170/190)
      3: Žemľovka s jablkami (290/330)
      1, 9
      7

      1, 4, 7

      1, 3, 7, 15
    • Večera
      Rizoto s mäsom a zeleninou, Čalamáda (280/330)
      7, 12
    • Št01. 06.
    • Raňajky
      Varené párky jemné * (76/95)
      Pečivo celozrnné (80/100)
      Horčica, Zelenina (30/50)

      1, 15
      10
    • Obed
      Polievka z hlivy ustricovej s cestovinou (220/250)
      1: Kuracie stripsy vyprážané * (100/120)
      Zemiaky varené II. (200/250)
      Šalát z hlávkovej kapusty s mrkvou (90/120)
      2: Bravčové stehno bratislavské (188/214)
      Knedľa kysnutá (120/150)
      3: Šalát s mozzarellou (-/310)
      Opekaný chlieb, pečivo (9/12)
      1
      1, 3, 7, 15


      1, 7, 9, 12
      1, 3, 7, 15
      1, 7, 10
      1, 15
    • Večera
      Hrachová kaša (210/250)
      Varená údená krkovička (50/56)
      Chlieb k prívarku (80/100)
      1, 7

      1, 15
    • Pi02. 06.
    • Raňajky
      Sladké pečivo (120/150)
      Sladké pečivo - plnené džemovou plnkou (120/150)
      Termizovaný tvarohový dezert, čokoládový (100/100)
      Mlieko polotučné (200/250)
      1, 3, 7, 15
      1, 3, 7, 15

      7
    • Obed
      Polievka rajčiaková so strúhanou mrkvou a cestovinou (220/250)
      1: Tekvicové rizoto s tekvicou hokkaido, Zeleninová obloha (280/330)
      2: Granadiersky pochod so syrom (300/350)
      Kyslá uhorka (70/100)
      3: Ovocný šalát s jogurtom (130/130)
      1, 3, 7, 12
      7
      1, 7
      12
      5, 7, 8, 12
    • So03. 06.
    • Obed
      zatiaľ žiadne údaje
    • Ne04. 06.
    • Obed
      zatiaľ žiadne údaje
  • Alergény

    1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
    2. KÔROVCE a výrobky z nich
    3. VAJCIA a výrobky z nich
    4. RYBY a výrobky z nich
    5. ARAŠIDY a výrobky z nich
    6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
    7. MLIEKO a výrobky z nich
    8. ORECHY a výrobky z nich
    9. ZELER a výrobky z neho
    10. HORČICA a výrobky z nej
    11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
    12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov
    • Odkazy

      • Správca obsahu
      • Technická podpora
      • Vyhlásenie o prístupnosti
      • Právne informácie
      • Zásady ochrany osobných údajov
      • Údaje o prevádzkovateľovi
      • Mapa stránok
      • O škole
      • Kontakt
      • Novinky
    • Kontakty

      • Stredná odborná škola sv. Jozefa Robotníka
      • sos@sjoroza.sk
      • kariera@sjoroza.sk
      • web@sjoroza.sk
      • Adresy sú tvorené na tomto princípe: meno.priezvisko@sjoroza.sk
      • škola: +421 911 344 848 dielne, servis: +421 948 007 519
      • Saleziánska 18, Žilina 010 01 Slovakia
      • 00652512
      • 2020639159
      • 653007
      • SK30 3100 0000 0042 6002 6918 PrimaBanka
    • Prihlásenie

      • Neviem prihlasovacie meno alebo heslo
  • Bezbariérová verzia + -
  • Powered by aSc EduPage