•  

       

       

       

       

       

       

       

        • KAMA U19 2023 - nakoniec 6-ty
          • KAMA U19 2023 - nakoniec 6-ty

            27. 11. 2023

            16.11.2023 sa v Bratislave uskutočnil tradičný saleziánsky futsalový turnaj KAMA do 19 rokov, kde sa tradične zúčastňujú aj žiaci našej školy.

            Do Bratislavy sme sa vybrali už 15.11., aby sme spoločne strávili čas a vytvorili tímového ducha. Po príchode do BA sme si urobili nočnú prechádzku Bratislavou a dobre si oddýchli u saleziánov, na Miletičke. Nasledujú deň sme hrali zápasy. Prvý s KŠK Žilina starší nám nevyšiel a kým sme sa zobudili tak sme prehrali, ale to nás nezastavilo a nasledujúci zápas sme zvíťazili nad KŠK mladšími a čakal nás rozhodujúci zápas s BA Mamateyovou. V prípade výhry by sme postúpili do semifinále.

            Zápas sme začali dobre a vyhrávali sme 1:0. Boli sme lepší a mali niekoľko vyložených šanci, ktoré sa nám nepodarilo využiť. Do druhého polčasu sme vstúpili aktívne a vypracovali si znova niekoľko šancí. Súper bol efektívnejší a z ojedinelej štandartky sa mu podarilo vyrovnať, nakoniec dať víťazný gól a postúpiť ďalej. Nám ostal len zápas o 5 miesto. Tam sa nám už nepodarilo uspieť a prehrali sme s Banskou Bystricou. Obsadili sme konečné 6 miesto. Turnaj nám ukázal veľa pozitívnych vecí, ale aj také,  na ktorých nám treba popracovať, aby sme o rok boli úspešnejší. Ďakujeme vedeniu školy za podporu. 

            autor: Mgr. Miroslav Kaletav Vychovávateľ