•  

       

       

       

       

       

       

       

        • ŠKOLSKÝ VÝLET DO TATIER
          • ŠKOLSKÝ VÝLET DO TATIER

            4. 7. 2022

            Na koncoročný výlet sa naša trieda vybrala k vodopádu Skok. Navrhla nám to pani učiteľka triedna a my sme súhlasili. Tak sme sa teda 28. júna vybrali s naším majstrom Petrom Pilkom a školským kňazom donom Jánom Fabiánom SDB do Vysokých Tatier.

            Naša cesta sa začala už skoro ráno, všetci sme sa stretli na stanici a odtiaľ sa vybrali na dlhú cestu vlakom až do Štrby, následne zubačkou na Štrbské pleso. Potom nás už čakala len prechádzka k vodopádu Skok. Výhľad na hory bol krásny, keďže počasie nám naozaj vyšlo. Cestou späť sa nás zopár prešlo ešte okolo Štrbského plesa.

            Bol to skvelý výlet plný poznania, vládla nám príjemná atmosféra, spoznali sme nových ľudí aj seba navzájom – možno z trochu inej stránky.

            Ďakujeme za ochotu našej pani učiteľky triednej Janke Funtíkovej, že nám pomohla výlet zorganizovať, hoci sa na ňom napokon nemohla zúčastniť. Poďakovanie patrí aj pánovi majstrovi Petrovi Pilkovi a kňazovi Jánovi Fabiánovi za sprievod a starostlivosť počas nášho výletu. Všetci sme si to veľmi užili.

             Roman Suchár, žiak I. B