•  

       

       

       

       

       

       

       

        • Partnerstvo s firmou Mafell úspešne pokračuje.
          • Partnerstvo s firmou Mafell úspešne pokračuje.

            21. 9. 2021

            Počas septembra prebehlo na našej škole stretnutie znovuobnovenia zmluvy so spoločnsťou Mafell. Vďaka tomuto významnému partnerstvu sa už od roku 2014 môžu naši chlapci stolári učiť svojmu remeslu na špičkových strojoch a zariadeniach.

            Zástupca spoločnosti pán inžinier Jiří Odvárka vyjadril spokojnosť so spoluprácou s našou školou a spomenul si tiež na začiatky nadväzovania tejto spolupráce, najmä na pána učiteľa Mariána Kvasnicu, ktorému ako povedal, patrí veľká vďaka za rozbehnutie tohto projektu. Následne spoločne s pani riaditeľkou Jankou Školovou, za prítomnosti odborných majstrov a samotných žiakov, v priateľskej atmosfére, podpísali zmluvu na ďalšie dva roky. Počas stretnutia mali študenti možnosť tiež "obzrieť si" nové zariadenia, s ktorými budú môcť pracovať a od prítomných špecializovaných technikov spoločnosti Mafell sa tiež mohli dozvedieť o ich skúsenostiach s týmito strojmi a o ďalších novinkách z odboru. 

            Chlapcom prajeme, aby aj vďaka takýmto kvalitným zariadenia mohli rozvýjať svoje remeslo v trpezlivosti, tvorivosti a profesionalite!

             


            Michaela Štubňová