•  

       

       

       

       

       

       

       

        • Stužkovanie štvrtákov
          • Stužkovanie štvrtákov

            15. 10. 2020

            V piatok 9. októbra absolvovali žiaci IV. GDM slávnostné odovzdávanie zelených stužiek. Týmto aktom sme pomyselne uzatvorili jednu kapitolu svojho študentského života. Aj keď sme si svoju stužkovú predstavovali inak, museli sme sa prispôsobiť súčasným hygienickým opatreniam a nariadeniam.

            Po sv. omši v réžii dona Fabiána a príhovoroch riaditeľa školy, pani učiteľky Adriany Tvrdej a spolužiaka Samuela Kolčáka nastala tá chvíľa... Triedna pani učiteľka pripla každému z nás zelenú stužku ako znak nádeje, že maturitnú skúšku zvládneme. Nasledovalo spoločné fotografovanie, pri ktorom sme zistili, aké ťažké je nežmurknúť... Po fotení sme sa presunuli do saleziánskej miestnosti, kde na nás čakal slávnostný obed. Spestrili sme si ho svojimi improvizovanými vystúpeniami.

            Tak ako je celý tento rok zvláštny a iný, iná bola aj naša stužková. Užili sme si ju, hoci sme nemali možnosť tak, ako je zvykom, poďakovať všetkým, čo pri nás stoja. Aspoň touto cestou ďakujeme učiteľom, ktorí nás učia, triednej pani učiteľke Adriane Tvrdej a samozrejme našim rodičom za to, že nás sprevádzajú naším študentským životom. Aj vďaka vám všetkým sme tým, čím sme - MATURANTMI.

            Adam Homolík
            maurant, IV. GDM